En turist som älskar hästar – en intressant målgrupp

brogaarden

En turist som älskar hästar – en intressant målgrupp

De vanligaste turisterna som man kanske tänker på, när ämnet tas upp är personer som kommer till Sverige för att se Stockholm, dess museer, butiker, kulturliv och inte minst att unna sig en promenad i Gamla Stan. Sanningen är att det finns många och olika slags turister. Dessa behöver inte vara utlänningar alls. Tänk på svenskar som älskar att spendera sin semester på hemmaplan. Tänk dig turister som älskar hästar och vars resmål handlar om att rida. Ja, det är en intressant målgrupp som söker sig till resmål som kan erbjuda stallar, rätt hästtillbehör och givetvis många och olika hästar.

Vart ska du resa?

Om du tillhör denna turistgrupp och befinner dig i Sverige så kan du lugnt pusta ut. Vårt avlånga land erbjuder gott om olika möjligheter till sådana typer av resmål. Det går att hitta fina stallar och vackra skogar nära de stora städerna, om du vill kombinera museibesök och naturliv.

Vart ska du resa? Det går att resa i princip överallt, från de oändliga stigarna i Skåne till de kalla, nalkande skogarna i Norrland. Valet är ditt.

Att rida i naturen – en upplevelse du aldrig glömmer

Att rida i naturen, på en häst man precis mött kan vara en oförglömlig upplevelse. Att kunna kombinera friluftsliv med din sommarsemester är guld värd. Vad ska du göra för att skapa en sådan upplevelse? Först och främst välj en region där du vill rida och hitta rätt hästaktivitet som passar dig. Boka ett hotell nära stallet. Kanske finns det tom möjlighet att sova på hästgården. Bekanta dig med alla detaljer innan du bokar. Gör det i god tid innan semestern. Packa rätt kläder för tillfället. Ska du rida, måste du ha med dig dina ridkläder. Tänk på att det kan komma regn och var väl förberedd för det. Nu är du redo för en annorlunda turistupplevelse.