Enastående teknik

Enastående teknik

Har du ett barnsligt brinnande intresse för maskiner av olika dess slag och älskar du att pyssla och bygga själv? Testa det unika ugears!

Vad är ugears?

Laserskurna modeller i olika storlekar och omfattning. Varken lim eller verktyg behövs. Högkvalitativt trä i 3 D-modell, ofta med mekaniska inslag. Olika svårighetsgrad och passar både ung som gammal. Delarna i dessa byggsatser är omsorgsfullt laserskurna.  Finns allt ifrån djur till maskiner.

Barn

Ugears kids är anpassat för barn från 5 år. Här skapas en förståelse för hur en motor kan starta, hur en växellåda fungerar och vad som är förutsättningar för att hjulen ska snurra etcetera. Skapa grunden för mekanik och teknikintresse redan här! Ugear-smodeller kan med fördel målas i vilken form av färg man vill så det är extra roligt. Konturer visar var du ska måla.

Vuxna

En helt ny generation av unika byggsatser i trä som lätt kan bli årets present! Då du vill ha en större utmaning än platta pussel är det dags att ta sig an ett ugears mekaniska 3-D-pussel. Roligt och kreativt. Det finns hundratals olika modeller. Att från ugglor till komplicerade ånglok och maskiner. Du kommer att vara så nöjd när du väl byggt ihop din byggsats och ser ångloket puttra iväg längs rälsen. Och under tiden kan du fascineras av dess fantastiska mekanik, och hur allt fungerar och hänger ihop.

Lärorikt för familjen

En ny gemensam hobby i familjen som för er närmare varandra? Som gör att ni kan umgås på ett helt nytt plan? Ni lär er tillsammans hur allt, steg för steg, sätts ihop, och hur alla komponenter förutsätter varandra. Från enskilda ugears baskonstruktioner, såsom kropp, drivaxel, hjulhus, till att kombineras med de nödvändiga detaljerna som krävs för att få någonting att fungera. Mycket lärorikt och tillfredsställande när den färdiga lastbilen rullar för egen maskin just tack vare ert samarbete att ha fått till hela konstruktionen.