Hitta ett äkta fårskinn till din stol

fårskinn

Hitta ett äkta fårskinn till din stol

Man pratar mycket om fårskinn nuförtiden och det är inte så konstigt. Ett äkta fårskinn har många fördelar i bekvämlighet såväl som att bli en del av heminredningen. Ett äkta fårskinn ser onekligen snyggt ut när det är placerat på en soffa, en stol eller när det helt enkelt placeras på golvet.

Kanske Du redan har ett fårskinn hemma? Om inte, var inte orolig, det är hur enkelt som helst att införskaffa ett äkta fårskinn och då naturligtvis hos NATURES Collection som har Europas största och bästa urval av fårskinn från hela världen.

Hitta det perfekta fårskinnet

Det är enkelt att bestämma sig för att investera i ett äkta fårskinn. Men det är inte alltid lika enkelt att hitta vilken typ av fårskinn som skulle passa då det finns många olika att välja på. Hos NATURES Collection hittar du fårskinn bland annat från Nya Zealand, Tibet, England, Island och Österrike. Dessa fårskinn från fåren har haft ett gott liv utomhus och välfärden för djuren har varit högsta prioritet, precis som i våra nordiska länder.

Är du ute efter en mer minimalistisk stil ska du kolla på fårskinn från Nya Zealand. Föredrar du en mer naturlig stil, titta gärna på de isländska och engelska fårskinnen. Gillar du det där krulliga i fårskinnet ska du ta en titt på fårskinn från Tibet och Österrike.

Ha gott samvete

Du kan med andra ord handla ditt fårskinn med gott samvete och njuta av det i många år framöver. Fårskinn bevarar nämligen sin lyster, glans och mjukhet genom flera generationer. Du behöver bara sköta om det så och då. Skaka av fårskinnet utomhus ofta. Har du ett långhårigt fårskinn borsta igenom det allteftersom du använt det. Ta till vana att borsta en gång i veckan. Om fårskinnet endast är till prydnad och du inte sitter på den, räcker det med att borsta en gång i månaden.

 Imponera på dina gäster

Ett fårskinn bidrar positivt till alla slags inredningar. En bit natur i inredningen ger en mjuk upplevelse och dina gäster kommer säkert att vilja känna och ta på fårskinnet! Då kanske du bör ha fler än ett fårskinn på dina stolar som dina gäster kan sitta på? Det kanske tar lång tid innan Dina gäster vill gå hem när de upplevt att sitta bekvämt på en fårskinnsstol. Ett äkta fårskinn på Din stol bidrar nämligen till bekvämligheten – och nog vill vi att gästerna ska ha det bra och inte vilja gå hem!

Skaffa ett fårskinn till ditt hem. Du blir inte besviken!