Res till värmen i december

travelmarket

Res till värmen i december

När vintern är här och julen närmar sig, så är det många av oss som gärna reser bort för att fira julen i varmare breddgrader. En resa december, den kan gå till Kanarieöarna, Egypten och Dubai, där det är en behaglig värme på runt 20 till 25 grader. Du som vill ha det varmare än så, du kan med fördel välja resmål så som Thailand, Vietnam och Indien där det är en tropisk värme runt 30 grader i december månad.

Gran Canaria – en klassiker i december

En vanlig resa december som många svenskar väljer, det är Gran Canaria. Det är den tredje största ön av Kanarieöarna, samt att det även är det varmaste resmålet just i december. På Gran Canaria finns det dessutom flera olika klimatzoner. På denna ö finns det mesta du kan vilja ha av en resa i december. Det är sol, bad, shopping, god mat, golf, nattliv och mycket mer.

Egypten – behaglig värme

Egypten är en favorit med i december månad. Varmast är det i Hurghada som även är en mycket populär badort. Denna ort är även uppdelad i tre olika områden. Det är El Dahar (downtown), som ligger längst norrut samt att det är Sekalla och New Hurghada längst i söder. Den mest genuina delen är just El Dahar.

Vietnam – ett trevligt resmål

I Vietnam finns det härliga stränder, en historia som är spännande samt att det finns även helt fantastisk mat. Du har allt från livliga städer till lugnare strandliv.

Indien – ett land med kontraster

Ett annat trevligt resmål i december, det är Indien. Här är det en salig blandning av kryddstark mat, billig shopping, färger, människor, gyllengula stränder, dofter av rökelse samt en och annan ko. I detta land finns i stort sett allt!

Hitta resa december

Om du vill hitta en bra resa i december, testa då att kolla in travelmarket.se.