Sova lika skönt hemma som på hotell

battrenatter

Sova lika skönt hemma som på hotell

Det finns ju nästan inget bättre än att checka in på ett lyxigt hotell. Där får man oftast sova riktigt skönt, i en härligt stor säng, med fluffigt täcke och mjuka kuddar. Men, det går även att få samma känsla hemma. Det genom att piffa upp det egna sovrummet. Den möbel du bör lägga störst fokus på för sovrummet, det är så klart sängen. Det är inte fel att satsa på en kontinentalsäng till exempel, eller en ramsäng med snygg gavel. Du hittar olika sängalternativ hos Bättre Nätter. Utöver att köpa en riktigt bra säng, så bör du även satsa på snygga lakan, skönt täcke och bra kuddar. Bädda gärna med kritvita lakan, som har en hög trådtäthet. Sedan ett riktigt fluffigt täcke!

För att ytterligare få en hotellkänsla i ditt sovrum, så kan du fokusera på vissa detaljer. Kuddar i olika former, material och färger är en vanlig syn i hotellrum. Dels sköna kuddar att sova på, dels prydnadskuddar. Så satsa på att köpa hem en massa olika sorters kuddar!

Få den rätta hotellkänslan

Andra bra detaljer att satsa på för sovrummet, för att få den där hotellkänslan är så klart rätt sorts belysning. Satsa gärna på flera, varma ljuskällor. Du kan kombinera en snygg taklampa med matchande lampor på sängbordet. Eller ha snygga lampor på väggen. Det är även fint med en dekorativ lampa i fönstret. Sedan, lägg fokus på golvet. Här kan det passa med en mjuk fluffig matta. Du kan även lägga in heltäckningsmatta om du vill. En annan snygg detalj i sovrummet är en spegel. Speglar öppnar upp ett rum på bra sätt och får det att kännas större. Sedan, piffa till det ytterligare med valfria inredningsdetaljer som du tycker passar in. Få gärna in lite gröna växter med. Och, sedan, om helgerna, satsa gärna på att duka upp egen hotellfrukost hemma!