Vill du kunna se film hemma när du vill?

blockbuster

Vill du kunna se film hemma när du vill?

Är det så att du vill kunna se rätt så nya filmer hemma, när du vill och på vilket sätt du vill och det utan att behöva binda upp dig på en filmtjänst av något slag? Idag finns det ju flera streamingtjänster som erbjuder film och serier så sett. Men nackdelen med dem, det är att du får betala en viss summa, varje månad för att få tillgång till alla filmer. Då är det bättre att satsa på Blockbuster. Där behöver du bara betala för den eller de filmer du vill se.

Som en biograf fast online

En stor fördel med Blockbuster är att där kan du hitta en massa bra filmer, många av dem har nyss gått på bio. De erbjuder även serier samt äldre filmer. Deras utbud passar alla. Det finns för romantikern, barnfamiljerna, den actionsugna och den som gillar skräck. De har filmer och serier i alla genrer. Blockbuster har premiärfilmer så väl som många klassiker. De har över 8000 titlar att välja på! Det du kan göra är att skapa en gratis profil hos dem. Sedan välja film, betala bara för den och sedan se den.

Se på film när du vill

Blockbuster låter dig se på film när du vill och hur du vill. Det går att se filmerna med olika sorters enheter. Det gör att du kan se på film via datorn eller via en smart tv. Det går även att använda dig av surfplatta, Playstation, chromecast och Airplay. Det går även hitta bra rabatter att nyttja med hjälp av klippkort om du vill se många filmer.

Blockbuster är även bra på det sätt att du kan välja om du vill hyra eller köpa filmen. Hyr du, så har du tillgång att sen den i 48 timmar. Köper du den, så kan du se den hur ofta du vill.